Het veldwerk team 2021 bestaat uit de volgende mensen

 

 dr. Paula Harkespaula Case Studie leider en eind verantwoordelijk voor alle logistiek rondom het veldwerk. Betrokken bij het rekruteren van de deelnemers (boeren, buren en consumenten) en het onderhouden van alle contacten. Verantwoordelijk voor menselijke en dierlijke sampling.   dr. Esperanza Huerta01 Lwanga Case Studie leider, contactpersoon voor boeren en als veldwerk expert betrokken bij het bemonsteren van regenwormen.

 

       
 Noa Tabak, BscNoa Als student-assistent betrokken bij het recruteren van deelnemers en de bemonstering van dieren en mensen tijdens de veldcampagne en alle logistiek die daarbij komt kijken.  

Vera Felix da Silva, Msc01 Vera

Coördinator van het SPRINT project en tijdens het veldwerk verantwoordelijk voor alle aquatische matrices (vissen, macro-invertebraten, sediment, en waterbemonstering) 
         
 Dennis Knuth, Mscdennis SPRINT Ph.D. student, betrokken en verantwoordelijk voor de bodembemonstering tijdens de veldcampagne en zal later de bodem monsters verwerken en analyseren.    Rima Osman, Mscrima Technicus, algemene ondersteuning tijdens veldwerk. Vooral betrokken bij de bemonstering van water en macro-invertebraten en het nemen van bodemmonsters.

 Erin Henry, Msc01 Henry

SPRINT Ph.D. student en met haar eigen team verantwoordelijk voor vliegende en kruipende insecten bemonsteringen op de verschillende boerderijen.